Kies uit prachtige, hoogwaardige kwaliteit meubels

Wanneer uw interieur bijna klaar is en u deze wilt afmaken met prachtige, ambachtelijke eetkamerstoelen of een hoekbank dan bent u altijd welkom om het aanbod van Huis & Hof te bekijken. Hier kunt u namelijk snel en gemakkelijk uw keuze online bestellen, maar het is ook mogelijk om onze winkel binnen te lopen en het hier te kopen. Als uw nieuwe meubels robuust moeten zijn, er lang prachtig uit moeten blijven zien en heeft u een bijzondere smaak dan vindt u bij Huis & Hof vast iets naar uw smaak. Als woon- en lifestylewinkel doen wij er alles aan om u te verrassen met een uitgebreid assortiment van uniek meubilair. U vindt natuurlijk altijd een overzicht van de mogelijkheden op onze website, maar u bent ook welkom in onze winkel te Hattem.

Gemakkelijk en snel een hoekbank bestellen of eetkamerstoelen online kopen

Huis & Hof helpt u graag om te zorgen dat uw interieur helemaal naar wens is. Daarom vindt u bij ons prachtig robuuste, ambachtelijke hoekbanken en eetkamerstoelen. Wij hebben de beschikking over korte lijnen met onze leveranciers zodat wij u een uitgebreid en gevarieerd assortiment kunnen aanbieden. Wij streven er altijd naar om de hoogste kwaliteit van onze meubels, stoffen, woonaccessoires en zelfs cadeau artikelen aan te bieden. Daarbij kunt u een beroep doen op Huis & Hof wanneer u persoonlijk interieuradvies zoekt. Onze passie voor wonen vertaalt zich in het vinden van de bank of ander meubel die u gemakkelijk bij ons kunt kopen.

U bent altijd welkom in onze sfeervolle winkel

Neem gerust een kijkje op onze website voor een goede impressie van ons aanbod en de mogelijkheden. Als u toch vragen heeft, aarzel dan niet contact met ons op te nemen. Dit doet u door te bellen met 038 – 444 19 38 of een e-mail te sturen naar genieten@huisenhof.nl. Natuurlijk bent u ook van harte welkom onze winkel in Hattem, aan de Ridderstraat 27 te bezoeken. Op onze Contactpagina vindt u de openingstijden en een routekaart.