Exclusieve stoelen

  • Alle banken, stoelen en fauteuils van Huis en Hof zijn maatwerk
  • Al onze exclusieve stoelen worden in Nederland gemaakt
  • Stoelen met unieke kenmerken
  • Hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid staan centraal
  • Voor elke smaak en voor elk budget de perfecte stoelen
Exclusieve stoelen

Exclusieve maatwerk stoelen

Veel woonwinkels beweren dat ze een exclusieve collectie hebben. Maar in de meeste gevallen verkopen ze merken die op veel meer plekken verkrijgbaar zijn. Wilt u echt iets exclusiefs in huis halen? Dan zijn de exclusieve stoelen van Huis en Hof echt iets voor u. Al onze stoelen worden in Nederland gemaakt en hebben unieke kenmerken. Bij alle exclusieve stoelen staan een hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid centraal.

Maatwerk stoelen

Hoe bijzonder is het om stoelen in huis te hebben die niemand anders heeft? Exclusieve stoelen die naadloos aansluiten op uw interieur. Wanneer u kiest voor de exclusieve stoelen van Huis en Hof, kiest u voor maatwerk. En met maatwerk bedoelen wij dan ook echt maatwerk. U kunt kiezen uit verschillende poten, kleuren, stoffen, maten, kussens, vulling en verschillende knopen. Kortom alles is mogelijk. Met onze maatwerk stoelen haalt u gegarandeerd iets unieks in huis. Stoelen waar u met trots uw gasten op laat plaatsnemen.

We volgen de laatste trends op de voet

Huis en Hof is al sinds 2005 onze passie. En als echte interieurliefhebbers zijn we voortdurend op zoek naar nieuwe ontwikkelingen en volgen we de laatste trends op de voet. We hebben een brede collectie van exclusieve stoelen, landelijke meubels, prachtige stoffen en gordijnen en bijzondere woonaccessoires. Huis en Hof is dé winkel voor levensgenieters aan de Ridderstraat in Hatem. Ervaar het zelf en kom vrijblijvend snuffelen.