Een zee aan inspiratie voor uw woonkamer inrichting!

U kunt natuurlijk op het internet diverse websites bezoeken om goede inspiratie voor uw woonkamer inrichting op te doen. Echter, u kunt ook eens een bezoek brengen aan Huis en Hof, aan de Ridderstraat 27 in Hattem. Wij bieden u de meest uiteenlopende interieurproducten in een sfeervolle ambiance, waar u altijd de beste inspiratie voor uw woonkamer inrichting op kunt doen.
Bij Huis en Hof wordt u werkelijk overspoeld aan inspiratie voor uw woonkamer. Binnen ons uitgebreide assortiment vindt u onder meer meubelen, verlichting en accessoires. Zodra u de winkel binnenkomt wordt u direct overspoeld door nieuwe inspiratie voor uw woonkamer inrichting. Daarbij staan wij graag voor u klaar om u te informeren en ta adviseren over de mogelijkheden. Dit komt uw inspiratie voor de woonkamer zeker ten goede.

Contact

Voor al uw inspiratie voor de inrichting van uw woonkamer komt u naar Huis en Hof. Wij bieden u niet alleen een uitgebreid assortiment ter inspiratie aan, maar ook deskundig advies en informatie. Uiteraard kunt u ook altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Bel dan naar 038 – 444 19 38 of stuur een mail naar genieten@huisenhof.nl.