Een interieurstyliste voor elke woonsituatie

Een interieurstyliste kan u uiteraard optimaal adviseren wanneer het om uw interieur gaat. Wilt u eens iets anders met uw interieur of gaat u verhuizen en wilt u een interieur dat echt goed bij u en de woning past? Dan kan een interieurstyliste u hierbij helpen. Samen met een interieurstyliste kunt u de mogelijkheden bekijken, leren combineren in kleuren en stijlen en kiest u zo voor het interieur dat optimaal bij u past.

Een interieurstyliste met oog voor detail

Wanneer u gebruik wilt maken van de diensten van een interieurstyliste, dan mag u rekenen op uitstekend advies op het gebied van interieur. Een professionele interieurstyliste heeft oog voor detail, weet de juiste combinaties te maken en legt een behoorlijke dosis creativiteit en passie in haar werk. Wij nodigen uit eens een bezoek te brengen aan Huis en Hof, aan de Ridderstraat 27 in Hattem. Hier staat een interieurstyliste voor u klaar om u te informeren en te adviseren. Wij hebben dan ook een ruime ervaring op het gebied van interieur.

Contact

Bij Huis en Hof vindt u een uitstekende interieurstyliste, die u kan helpen de juiste combinaties en keuzes te maken voor uw nieuwe interieur. Wilt u meer weten over onze winkel, over de interieurstyliste of over onze mogelijkheden? Kom dan langs in Hattem of neem vrijblijvend contact op door te bellen naar 038 – 444 19 38 of te mailen naar genieten@huisenhof.nl. Wij zijn u graag van dienst.

Geef een reactie