Woon en lifestyle met Keijser en Co meubels

Wilt u graag uw interieur afmaken met een prachtige, ambachtelijke tafel? Moet deze robuust zijn, er lang prachtig uit blijven zien en heeft u een bijzondere smaak? Aarzel dan niet om een kijkje te nemen naar het aanbod van Keijser en Co meubels bij Huis & Hof. Als woon- en lifestylewinkel doen wij er alles aan om u te verrassen met een uitgebreid assortiment van uniek meubilair. Onze website biedt u natuurlijk altijd een overzicht van de mogelijkheden, maar u bent ook welkom in onze winkel te Hattem.

Bent u op zoek naar een ambachtelijk gemaakte, robuuste tafel van Keijser en Co?

Om te zorgen dat uw interieur helemaal naar wens is, vindt u bij Huis & Hof een prachtig robuuste, ambachtelijke tafel naar smaak. Dankzij korte lijnen met onze leveranciers kunnen wij u een uitgebreid en gevarieerd assortiment aanbieden. Natuurlijk streven wij hierbij naar de hoogste kwaliteit van onze meubels, stoffen, woonaccessoires en zelfs cadeau artikelen. Bovendien kunt u altijd een beroep doen op Huis & Hof wanneer u persoonlijk interieuradvies zoekt. Wij helpen u graag onze passie voor wonen te vertalen in het vinden van de tafel of ander meubilair waar u naar op zoek bent.

Bezoek gerust onze sfeervolle winkel

U bent altijd welkom een kijkje te nemen op onze website. Hier krijgt u een goede impressie van ons aanbod en de mogelijkheden. Heeft u toch vragen, aarzel dan niet contact met ons op te nemen. Dit doet u door te bellen met 038 – 444 19 38 of een e-mail te sturen naar genieten@huisenhof.nl. Natuurlijk bent u ook van harte welkom onze winkel in Hattem, aan de Ridderstraat 27 te bezoeken. Op onze Contactpagina vindt u de openingstijden en een routekaart.

Geef een reactie