Voor meubelen in Hattem bent u welkom bij Huis en Hof

Wilt u nieuwe meubelen in Hattem en omgeving aanschaffen? Dan bent u van harte welkom bij Huis en Hof. Wij bieden u de meest uiteenlopende exclusieve meubelen in Hattem. Binnen ons uitgebreide assortiment vindt u een veelzijdigheid aan mogelijkheden. Zo bieden wij u altijd meubelen in onze winkel in Hattem die bij uw interieur passen, of u nu op zoek bent naar een landelijke, een klassieke of bijvoorbeeld een moderne stijl.

Kwalitatief hoogwaardige meubelen in Hattem aanschaffen

U bent bij ons altijd welkom wanneer u interesse heeft in mooie en kwalitatief hoogwaardige meubelen. In onze winkel in Hattem vindt u uitsluitend meubelen die een hoge mate van duurzaamheid bezitten. U zult dan ook zeker lang en met veel plezier gebruik kunnen maken van de meubelen die u bij ons in Hattem aanschaft. Wij staan uiteraard ook graag voor u klaar als u meer informatie of advies nodig heeft over de meubelen die u in Hattem aantreft in ons uitgebreide assortiment.

Contact

Als u nieuwe meubels in Hattem aan wilt schaffen, dan bent u welkom bij Huis en Hof. U kunt onze meubels komen bekijken aan de Ridderstraat 27. Wilt u meer informatie of heeft u nog vragen? Bel dan naar 038 – 444 19 38 of stuur een mail naar genieten@huisenhof.nl. Wij zijn u graag van dienst.

Geef een reactie