Een brede collectie

Bent u op zoek naar een woonwinkel die u kan helpen met het vinden van passende meubels, stoffen en woonaccessoires voor uw interieur? Wilt u graag verrast worden met originele ideeën, hoogwaardige kwaliteit materialen en prachtige meubels? Neem dan zeker een kijkje naar het aanbod van Huis & Hof. Wij doen er als woon- en lifestylewinkel namelijk alles aan om u te verrassen met een uitgebreid assortiment van uniek meubilair. U vindt op onze website altijd een overzicht van de mogelijkheden, maar u bent ook welkom in onze winkel te Hattem. Bent u woonachtig in Zwolle, Genemuiden of Epe? Dan bent u zo bij ons!

Huis & Hof: een prachtige woonwinkel in Hattem, op korte afstand van Zwolle, Epe en Genemuiden

Wilt u genieten van een interieur dat helemaal naar wens is? Bezoek dan de website of de winkel van woonwinkel Huis & Hof in Hattem, vlakbij Genemuiden, Zwolle en Epe. Bij ons bent u zeker van een uitgebreid en gevarieerd assortiment dankzij onze nauwe samenwerking met verschillende leveranciers. Wij streven altijd naar de hoogste kwaliteit van onze meubels, stoffen, woonaccessoires en zelfs cadeau artikelen. Wanneer u op zoek bent naar persoonlijk interieuradvies staan de experts van Huis & Hof bovendien klaar om u van dienst te zijn. Onze passie voor wonen vertalen naar een concrete aanvulling aan uw interieur doen wij graag.

Aarzel niet ons met een bezoekje te vereren

Wanneer u benieuwd bent naar ons aanbod en de mogelijkheden, nodigen wij u van harte uit onze website te bezoeken. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft. U kunt hiervoor bellen met 038 – 444 19 38 of een e-mail sturen naar genieten@huisenhof.nl. Loop anders gerust eens onze winkel in Hattem, aan de Ridderstraat 27 binnen. U vindt op onze Contactpagina de openingstijden en een routekaart.