Exclusieve fauteuils

  • Exclusieve fauteuils, handgemaakt in Holland
  • Hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid staan centraal
  • U haalt echt iets unieks in huis
  • Al onze fauteuils zijn maatwerk
  • Meubels die voldoen aan de laatste trends en nieuwe ontwikkelingen

Wanneer u kiest voor de exclusieve fauteuils van Huis en Hof, kiest u ook daadwerkelijk voor iets exclusiefs. Al onze fauteuils zijn namelijk maatwerk. U heeft het helemaal zelf in de hand. Maak een keuze uit de verschillende poten, kussens, stoffen, vulling, knopen, kleuren en voetstuk. En het fijne aan onze exclusieve fauteuils is dat ze altijd passen op de plek waar u het voor ogen had. Want ook de maat bepaalt u zelf.

exclusieve fauteuils handgemaakte fauteuils

Exclusieve fauteuils van ons eigen Huis en Hof label

Huis en Hof is een inspirerende interieur- en lifestylewinkel. Dé passie van Wendelien en Mariët. Als interieurliefhebbers zijn wij continu op zoek naar nieuwe ontwikkelingen en volgen we de laatste trends op de voet. Het ontwikkelen van ons eigen label was een echte droom. Een droom die werkelijkheid geworden is met Huis en Hof, handgemaakt in Holland. Van exclusieve fauteuils tot eenvoudige hockers en bijzondere stoelen: alles wordt speciaal voor u gemaakt.

Kom voor uw exclusieve fauteuils naar Huis en Hof

In één van de fraaie oude panden in Hanzestad Hattem vindt u Huis en Hof. Huis en Hof is een prachtige woonwinkel. Onze landelijke winkel ademt landelijk strak, sober, modern en chic. Een echte winkel voor levensgenieters. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze exclusieve fauteuils of de vele andere woonaccessoires, gordijnen, meubels en stoffen? Dan hopen wij u te mogen begroeten in onze prachtige winkel. Wij staan graag voor u klaar.