Tierlantijn verlichting dealer lampen

Tierlantijn verlichting dealer van de mooiste Tierlantijn lampen

  • Exclusieve verlichting gemaakt van ruige, natuurlijke materialen
  • Veel verschillende modellen plafondlampen, wandlampen, hanglampen en staande armaturen. En ook buitenverlichting
  • Met de hand vervaardigde producten
  • Ambachtelijke afwerking met een geheel eigen, ruige, stoere uitstraling

Bent u op zoek naar een mooie, sfeervolle lamp voor in de woonkamer? Of juist naar een praktische leeslamp voor op de slaapkamer? Neem dan zeker een kijkje in de collectie Tierlantijn lampen. Met een Tierlantijn lamp maakt u uw landelijke inrichting helemaal af. Wij zijn een Tierlantijn verlichting dealer en we hopen u dan ook te mogen begroeten in onze mooie winkel in Hanzestad Hattem. Dé winkel voor de levensgenieter. Ook wanneer u de buitenkant van uw bedrijfspand of woning wilt verfraaien biedt Tierlantijn de uitkomst met haar fraaie koperen buitenlampen.

Tierlantijn verlichting dealer Tierlantijn lampen

Tierlantijn: lampen van Nederlandse bodem

Het merk Tierlantijn is een merk van Nederlandse bodem, ontstaan in 1994. Het bedrijf ontwikkelt en produceert geheel in eigen beheer exclusieve verlichting. De Tierlantijn lampen staan bekend om hun ruige, natuurlijke materialen zoals koper, messing en lood en de landelijke, stoere uitstraling. Het brede assortiment Tierlantijn verlichting bestaat uit veel verschillende modellen plafondlampen, wandlampen, hanglampen en staande armaturen. En bij Huis en Hof, Tierlantijn verlichting dealer, verkopen we een uitgebreid aanbod aan Tierlantijn lampen.

Tierlantijn verlichting dealer lampen? – Kies voor Huis en Hof – dé Tierlantijn verlichting dealer

In één van de fraaie oude panden in Hanzestad Hattem vindt u Huis en Hof. Huis en Hof is een inspirerende interieur- en lifestylewinkel en onder andere Tierlantijn verlichting dealer. Onze landelijke winkel ademt landelijk strak, sober, modern en chic. Een echte winkel voor levensgenieters.

Bent u benieuwd naar onze uitgebreide collectie Tierlantijn lampen of de vele andere woonaccessoires, gordijnen, meubels en stoffen? Dan hopen wij u te mogen begroeten in onze prachtige winkel. Wij, Wendelien en Mariët, staan graag voor u klaar.